49950026_327457061443977_6547241725046292480_n

Жив шоколад с джинджифил SPICY ASIA 84гр. Christov Raw Chocolate

6.90лв.

Леко лют. Прекрасния аромат на джинджифил в този жив шоколад безспорно доминира над ароматните сурови зърна какао сорт Крило и билковия пчелен мед от Лудогорието.

Заилващ кръвообращението и затоплящ ефект

Шоколад направен от сурови какаови зърна, чийто вкус е наситен, силно уханен, богат на антиоксиданти и е естествено ферментирала храна. Суровият шоколад е истинска шоколадова магия за тялото и сетивата.

Christov Raw Chocolate е ръчно направен с органичен български билков мед, без добавена захар и с български супер храни, които подсилват вкуса и удоволствието от шоколада.

През целия производствен процес температурата на топлинната обработка е контролирана до 45°C, така всички витамини, антиоксиданти и ферменти в продуктите са запазени и могат да бъдат усвоени от организма на човек.

Суровите какао зърна са най-богатият източник на антиоксиданти в природата. Антиоксидантите неутрализират действието на свободните радикали и по този начин забавят стареенето на организма в следствие на  оксидативния стрес.

Жив шоколад с джинджифил, съставки: 60% какао зърна сорт Криоло,  билков мед, лешников тахан, какао масло, джинджифил 2%.
* сурови Био съставки

Всички продукти са пречистени посредством студена пастьоризация.

Сподели с приятели

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Жив шоколад с джинджифил SPICY ASIA 84гр. Christov Raw Chocolate“