28125400_10204038384436964_2066313973_o (1)

Малиново Вино Trastena биологично чисто 750мл. реколта 2018г.

19.60лв.

Малиново вино Трастена

Сладко плодово вино от органични малини от собствени плантации отгледани в Стара Планина. Вдъхновени от една стара легенда и този могъщ плод, от Трастена използват най-доброто, което природата ни дава, за да се насладим на истинския вкус на малината. Опитай с десерти и сирена. Сподели с любим човек. Консумирай охладено.

Консумирайте с удоволствие

Сподели с приятели

Описание на продукта:

Малиново вино Trastena

Малиново вино Trastena се прави в местността „Трастеная“ на Стара планина, която е особено благоприятна с чистия си въздух. Тя се извисява високо над Лакатник. Разкази на възрастните хора от близкото село Бов твърдят, че по полетата около едноименната хижа Трастеная в миналото е имало насаждения за вино.

Семейство Георгиеви  произвеждат био малини от 14 години. Те споделят: “Вината Трастена нямат амбицията да покорят света, а само сърцето ти. Правим най-доброто, на което сме способни с това, с което природата ни дарява. С тях искаме да отпразнуваш всеки един момент от живота си. Да се почувстваш вдъхновен и наситен със силни, хубави емоции – точно такива, каквито предизвиква вкусът на истинския плод.

С нашите вина можеш да бъдеш свободен да експериментираш, да бъдеш център на вниманието и да си позволиш лукса да знаеш точно какво консумираш. Затова приемаме и развиваме биологичното замеделие за наша мисия. Продуктите ни са естествен резултат от любовта и грижата, които влагаме в природата вече девет години. Вината Трастена носят истинско преживяване и наситен вкус, който кара очните ни ябълки да се завъртят при всяка първа глътка. Надяваме се някъде по пътя на приключенията ти, да си кажем наздраве и да ти налеем още една чаша “от хубавото”.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Малиново Вино Trastena биологично чисто 750мл. реколта 2018г.“