lambrib

Агнешки ребра от пасищно агне 1кг България

22.10лв.

Агнешки ребра от пасищно отгледани животни от българска ферма Бредас

Подобно на свинските ребра те имат доста мазнини. Агнешките ребра изискват приготвяне на бавен огън. С правилна обработка те са изключителен деликатес. Можете да ги сготвите на фурна с ориз и с класическо българско трио от зелении – зелен лук, магданоз и джоджен.

Бредас е животновъдна ферма, разположена в покрайнините на гр. Петрич. Пасищното отглеждане в естествената им среда изгражда здрави и силни животни, които рядко боледуват и са приспособени да издържат спокойно метеорологичните приумици на времето в планината. Качеството на месото им е несравнимо, с правилно разпределена мраморираност и страхотен вкус. От 2017 г. Бредас започва сертификация за БИОЛОГИЧНО ПРОИЗВОДСТВО като още една допълнителна гаранция за предлаганото качество.

Храненето на агнетата с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.
Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.

Снимката е илюстративна.

Изчерпан

Сподели с приятели

Описание на продукта:

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Агнешки ребра от пасищно агне 1кг България“