lambrib

Агнешки котлети от пасищно агне 1кг България за ВЕЛИКДЕН

34.50лв.

Бързи и лесни за готвене, агнешките котлети имат нежно, сочно месо, което най-добре е да се приготвя до леко порозовяване. Средиземноморските аромати на розмарин, лимон и мащерка са изключително подходящи за дъхавото агнешко месо.

Бредас е животновъдна ферма, разположена в покрайнините на гр. Петрич. Пасищното отглеждане в естествената им среда изгражда здрави и силни животни, които рядко боледуват и са приспособени да издържат спокойно метеорологичните приумици на времето в планината. Качеството на месото им е несравнимо, с правилно разпределена мраморираност и страхотен вкус. От 2017 г. Бредас започва сертификация за БИОЛОГИЧНО ПРОИЗВОДСТВО като още една допълнителна гаранция за предлаганото качество.

Храненето на агнетата с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.
Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.
Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

Вакуум разфасофа от 1кг.

Продукта не е с постоянна наличност в магазин Домашница.

Изчерпан

Сподели с приятели

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Агнешки котлети от пасищно агне 1кг България за ВЕЛИКДЕН“