lamb3

Агнешки кебапчета от пасищно агне 0.500кг България доставка петък

10.90лв.

Агнешка кайма овкусена със сол, черен пипер, червен пипер и кимион. Готовите формовани агнешки кебапчета се съхраняват и пакетират шокирани на минусова температура с цел да се избегне нарушаването на формата и целоста на продукта.

Бредас е животновъдна ферма, разположена в покрайнините на гр. Петрич. Пасищното отглеждане в естествената им среда изгражда здрави и силни животни, които рядко боледуват и са приспособени да издържат спокойно метеорологичните приумици на времето в планината. Качеството на месото им е несравнимо, с правилно разпределена мраморираност и страхотен вкус. От 2017 г. Бредас започва сертификация за БИОЛОГИЧНО ПРОИЗВОДСТВО като още една допълнителна гаранция за предлаганото качество.

Храненето на агнетата с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.
Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.

Продукта не е с постоянна наличност в магазин Домашница.

Изчерпан

Сподели с приятели

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Агнешки кебапчета от пасищно агне 0.500кг България доставка петък“