lamb3

Агнешки кебапчета от пасищно агне 500гр. България

12.10лв.

АГНЕШКИ КЕБАПЧЕТА от ферма Бредас

цена за 1кг./ 24.15 лева

*разфасовка на тарелката 0,5 кг
Агнешка кайма овкусена със сол, захар, черен пипер, червен пипер и кимион. Готовите формовани агнешки кебапчета се съхраняват и пакетират шокирани на минусова температура с цел да се избегне нарушаването на формата и целоста на продукта.

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Храненето на агнетата с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.
Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.
Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

ПОДПРАВКИ ЗА АГНЕШКО МЕСО

Агнешкото месо само по себе си е много ароматно и не се нуждае от силно подправяне. Съчетава много добре с чесън, горчица, босилек, джоджен, розмарин, салвия и кора на лимон или портокал.

Сподели с приятели

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Агнешки кебапчета от пасищно агне 500гр. България“