lambneck

Агнешки врат на шайби от пасищно агне 1кг България

21.65лв.

Агнешки врат от пасищно отгледано агне от българска ферма Бредас.

Агнешкият врат е доста недооценена от повечето хора разфасовка. Нуждае се от много дълго, бавно готвене. Може да изглежда така, сякаш няма много месо, но добива изненадващо щедри количества, след като се развари. Вратното месо е пронизано от жилчици мазнина и е много сочно. Подходящ е за приготвяне на фурна с зеленчуци или за приготвяне на курбан. Експериментаторите в кухнята могат да опитат рецептата за агнешки врат приготвен с коричка от градински чай. Ако искате по-крехко месо, заложете на бутчета или гърди, а за по-сочно – на агнешки врат.

Бредас е животновъдна ферма, разположена в покрайнините на гр. Петрич. Пасищното отглеждане в естествената им среда изгражда здрави и силни животни, които рядко боледуват и са приспособени да издържат спокойно метеорологичните приумици на времето в планината. Качеството на месото им е несравнимо, с правилно разпределена мраморираност и страхотен вкус. От 2017 г. Бредас започва сертификация за БИОЛОГИЧНО ПРОИЗВОДСТВО като още една допълнителна гаранция за предлаганото качество.

Храненето на агнетата с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.
Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.
Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

Изчерпан

Сподели с приятели

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Агнешки врат на шайби от пасищно агне 1кг България“