агнешки бут

Агнешка задна четвърт – бут от пасищно агне около 2кг. България

45.45лв.

Агнешки бут от пасищно отгледани агнета в Българска ферма Бредас.

Цена за 1кг./ 22.80лв

ЗАДНА ЧЕТВЪРТИНКА – БУТ

Перфектен за голяма семейна вечеря. Въпреки че агнето има четири крака, само двата задни се използват за консумиране под наименованието “агнешки бут”. Това крехко месо може да се приготвя цяло или нарязано на по-малки парчета. Най-често се пече цяло във фурната или на скара. Става много вкусно, ако се шпикова с чесън и гъби. Може да го напълните, като предварително извадите костта.

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Храненето на агнетата с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.
Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.
Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

Изчерпан

Сподели с приятели

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Агнешка задна четвърт – бут от пасищно агне около 2кг. България“