агнешко1

Агнешка кайма от пасищно агне 1кг. България

24.95лв.

АГНЕШКА КАЙМА

Каймата е един от месните продукти с най-широки приложения. Използва се в много кухни, включително италианската, азиатската, близкоизточната, индийската, мексиканската и испанската. Прясна кайма от млади агнета, отгледани във фермата на Бредас в Родопите. Вкусете истинския вкус на чистото месо!  Агнешката кайма е подходяща за приготвяне на кюфтета, шишчета и страхотна мусака.

 

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Храненето на агнетата с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.
Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.
Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

Сподели с приятели

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Агнешка кайма от пасищно агне 1кг. България“