57044296_310895839603292_9032489680037216256_n

Тоник за лице Тоник за лице за проблемна кожа 220мл. Това е Лек

9.75лв.

Тоник за лице за проблемна кожа Е ЛЕК

Пречиства, тонизира, ревитализира, балансира мазната и нормална кожа. Намалява производството на себум, свива порите и има антибактериално действие, овлажнява. С употребата му не замърсявате околната среда!

СЪСТАВ: флорална вода лавандула*, флорална вода лайка*, дестилирана вода, ЕМ**: чаено дърво, мащерка, лимонена трева, лавандула.

Състав INCI: LAVENDULA ANGUSTIFOLIA, FLOWER WATER, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATER, AQUA, MELALEUCA ALTERNIFOLIA OIL**, THYMUS VULGARIS LEAF OIL**, CYMBOPOGON CITRUS LEAF OIL**, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA ESSENTIAL OIL**

Продуктите, означени със * са био сертифицирани

Продуктите означени с ** са натурални етерични масла

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕЙСТВИЕТО НА ПРОДУКТА:

Пречиства, тонизира, ревитализира, балансира мазната и нормална кожа. Намалява производството на себум, свива порите и има антибактериално действие, овлажнява.
Добавени чисти етерични масла от чаено дърво, мащерка, лимонена трева и лавандула.
Подходящ за всеки тип и проблемна кожа.

Продуктът не съдържа животински съставки, подходящ за вегани. Подходящ за вързаст 10+ години.
Не съдържа изкуствени аромати и парфюми, парабени, петролни продукти. Разгражда се в естествена среда.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Тоник за лице за приложение върху лицето и шията. Сутрин и вечер се нанася необходимото количество върху памучен тампон и с леки и нежни движения се почиства внимателно. Тоник за лице е предназначена за продължителна употреба.

ВНИМАНИЕ!

Тоник за лице за почистване на лицето и шията съдържа натурални флорални води с известен химичен състав и дефинирано терапевтично действие. Това не е лекарствен продукт. Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ от обучен лекар или практикуващ здравеопазване! Тоник за лице представлява взаимно допълваща се и точно дозирана комбинация от натурални и етерични масла. Поради това може да се препоръчва като помощно и съпътстващо средство при регенерацията на кожата на тялото.

Внимание: напомняме на онези, които имат склонност към алергични реакции, че етеричните масла, макар също да служат за терапия на алергиите, особено на алергични заболявания на кожата, при свръхчувствителност могат да причинят алергични реакции. Затова в случай на каквито и да било съмнения трябва да се проведат контролни тестове в кабинет по ароматерапия.

Нашият съвет: Редовната употреба на сух натурален ексфолиант след баня подготвя кожата на лицето за по-активно поемане на тоник за лице. Кожата е освежена и тоник за лице придава еластичност на кожата, хидратира я, свива порите и има антибактериално действие, овлажнява, подпомага преодоляването на възпалителните процеси.

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ:

Продуктът не съдържа консерванти, да се съхранява на хладно място, далеч от нагревателни уреди и слънчева светлина, недостъпно за деца.

Моля, обърнете внимание, че този тоник е жив биологичен продукт и може да има промени в цвета и аромата от партида до партида.

Сподели с приятели

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Тоник за лице Тоник за лице за проблемна кожа 220мл. Това е Лек“