23379366_10203694310195323_1964543849_o

Препарат за почистване на под Almawin органичен 500мл.

12.15лв.

Най-добрата възможна екологична съвместимост и санитарна защита на потребителите, както и отлични измиващи и почистващи резултати са нашите ръководни принципи при разработката на продукти.
Повишаването на алергии и увеличаване на замърсяването, водят до объркване на потребителя.
Нашата задача е да разпознаваме този проблем, да намираме решения и да реализираме нови открития при текущите продуктови иновации чрез непрекъснато развитие на продуктите. В AlmaWin продуктите отговарят на увеличаващите се екологични и дерматологични стандарти и убеждават чрез изключителни измиващи и почистващи резултати.
Този процес започва с много внимателен избор на суровини: Всички използвани суровини покриват нашите високи дерматологични и екологични изизсквания, като са сертифицирани от „Certisys sprl”. Всички използвани перални-активни вещества са от растителен произход. Ние отказваме да използваме етоксилирани суровини и генно модифицирани ензими. Формулите на продуктите, които следва да бъдат прилагани върху кожата на човека се дават за дерматологично изследване поради нарастващия брой на кожни заболявания.

Концентратът на AlmaWin за под е преминал успешно дерматологични тестове – направени от независим институт, за алергии при допир и кожни дразнения.

Суровините:
Избраните повърхностно-активните захариди (получени от суровите материали, картофи, царевица или захарна тръстика и / или захарно цвекло и растително масло), в съчетание с мастни алкохол сулфати (от растително масло), са активни перални вещества с отлични дерматологични свойства. И двете суровини са лесно биоразградими.
Тази комбинация от суровини е нежна към кожата, но агресивна към замърсявания и мазнини. С цел да подобрим грижата за кожата, добавяме пшеничени протеини към концентрата на AlmaWin за под, те имат обезмасляващ ефект и са нежни към кожата.

Алкохол, млечна киселина и сода са естествени вещества, които подпомагат почистващото действие. Натриевия хлорид гарантира правилната консистенция на препарата за под на AlmaWin.

Приятният аромат на препарата се набавя от природни етерични масла: лимон*, мента* и евкалиптово масло*.
* От контролирани биологични насаждения.

Сфера на Приложение:
Универсално приложим препарат за всякакви твърди повърхности, като плочки, подове, лакирани области.

Съвети за приложение:
Налейте вода в кофа и добавете концентрата на AlmaWin за под.
Дозировка: 1 (една) супена лъжица (10мл.) в 5 литра вода.

 

Сподели с приятели

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Препарат за почистване на под Almawin органичен 500мл.“