59765185_1031062403948554_5916707841292369920_n

Препарат за изплакване на пране 1л. за 33 пранета YELLOW & BLUE

11.15лв.

Този препарат за изплакване връща неутралното pH на прането със силата на леко киселата си основа. Той е особено подходящ за хора с екземи, алергии и за малки деца. Човешката кожа е с естествено кисело рН, в същото време перилните средства, сапуна и содата за пране са алкални. Затова неизплакнатите остатъци от перилни препарати по дрехите могат да дразнят кожата. Препаратът за изплакване неутрализира и същевременно улеснява отделянето на остатъците от текстила.

При пране в твърда вода Препаратът за изплакване предотвратява посивяването на прането, което се причинява от смесването на сапуна в перилните препарати с минералите, съдържащи се във водата. Употребата му възвръща естествените качества на влакната, кърпите отново попиват, а цветовете стават по-ярки. Препаратът за изплакване не поврежда бамбуковите плетки.

Разлика между Омекотител и Препарат за изплакване: Омекотителят ограничава статичното електричество от синтетичните тъкани. Той заглажда текстилните влакна, като ги обгръща. В същото време това води до намаляване на попивателната и дишаща способност на тъканите, затова омекотителят не е препоръчително да се ползва за памучни и функционални спортни дрехи.

Инструкции за употреба: Препарата се слага в отделението за омекотител, като на 4-5 кг пране  – добавяме 30 мл (капачка) при пране с гел или прах за пране и 45 мл при пране със сапунени люспи. За твърда вода добавяме още 15 мл препарат и използваме Yellow & Blue Омекотител за вода.

Състав: 15-30 % лимонена киселина; < 5 % екстракт от лавандула.

Минимално съдържание на химикали: Този продукт не съдържа синтетични парфюми или багрила. Не тестваме върху животни.

Сподели с приятели

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Препарат за изплакване на пране 1л. за 33 пранета YELLOW & BLUE“