23336512_10203694310355327_1651830384_o

Почистващ препарат за цветно пране Almawin органично 1кг

25.95лв.

Почистващите препарати на АлмаВин са от най-високо качество, когато става дума за опазване на околната среда, дерматологични свойства и ефективност. Натуралните съставки са особено нежни към кожата, а препаратите са дерматологично тествани. За основа на рецептите са взети внимателно подбрани суровини от естествен растителен и/или минерален произход – най-често от контролирано биологично земеделие.

АлмаВин не използва никакви синтетични оцветители, аромати и консерванти, повърхностно-активни вещества (ПАВ) от петролни продукти и нанотехнологии. Генетично-модифицираните суровини също са табу.

Всички съставки са биоразградими и сертифицирани с био сертификат.

 

Вашите ползи:
– Прането ви е изпрано отлично.
– Специално създадената формула запазва цветовете на дрехите.
– Изгодна покупка. Цената на едно пране е само 0.78 лв за 1 пране!
– Концентрат – спестява ресурси и пари.
– Дерматологично тестван. Може да перете на ръка.
– В дрехите не остават оптически избелители и консерванти.
– Подходящ за хора с алергии и пране на детски дрехи
– Веган – само с растителни суровини
– Без химикали: фосфати, хлорни съединения, петролни деривати, пълнители,
без оптически избелители, синтетични оцветители и консерванти
– Не са тествани върху животни, без ГМО ензими
– Не е нужно да купувате омекотител. С естествен омекотител. Няма добавки, които правят прането твърдо и е необходимо да давате пари и за омекотител.

 

Ползите за природата и околната среда
– Изцяло био разградим и не замърсява подпочвените води
– Намалява отпадъците от опаковки, тъй като е концентрат и в една опаковка има
повече съдържание, отколкото обикновените прахове за пране

 

Shopthebest.eu препоръчва:

Поставете директно в барабана, това е необходимо, тъй като прахът е без ненужни добавки и фосфати, което прави праха много по- лек от обикновените.
Моля, спазвайте инструкциите за пране, изписани на етикета от производителя на дрехи. За предварителна обработка на петна, препоръчваме Гал сапун на AlmaWin.

За бели тъкани и замърсени тъкани, добавете за изключителна белота: Препарат за избелване с активен кислород на AlmaWin.
Дозировка и употреба:

Според отпечатаната таблица на опаковката:
35 мл. – при не замърсени дрехи и средна твърдост на водата, за около 4,5 кг. пране.

70 мл. – при средно замърсяване на дрехите и средна твърдост на водата, за около 4,5 кг. пране.

105 мл. – при силно замърсяване на дрехите и средна твърдост на водата, за около 4,5 кг. пране.

Количество: 1 кг. пакет, достатъчен за 32 пранета.

 

Най-добрата възможна екологична съвместимост и санитарна защита на потребителите, както и отлични измиващи и почистващи резултати са нашите ръководни принципи при разработката на продукти.
Повишаването на алергии и увеличаване на замърсяването, водят до объркване на потребителя.
Нашата задача е да разпознаваме този проблем, да намираме решения и да реализираме нови открития при текущите продуктови иновации чрез непрекъснато развитие на продуктите. В AlmaWin продуктите отговарят на увеличаващите се екологични и дерматологични стандарти и убеждават чрез изключителни измиващи и почистващи резултати.
Този процес започва с много внимателен избор на суровини: Всички използвани суровини покриват нашите високи дерматологични и екологични изизсквания, като са сертифицирани от „Certisys sprl”. Всички използвани перални-активни вещества са от растителен произход. Ние отказваме да използваме етоксилирани суровини и генно модифицирани ензими. Формулите на продуктите, които следва да бъдат прилагани върху кожата на човека се дават за дерматологично изследване поради нарастващия брой на кожни заболявания.

Произход: Германия

 Състав:

≥5% <15% растителен сапун от естествени мазнини и масла*; <5% анионни ПАВ (растителни мастни алкохол сулфати – активни съставки при прането), нейоногенни ПАВ (растителни захариди от царевица, цвекло и картофи), натурален аромат (парфюмна композиция от етерични масла), лимонен, ензими (натурални протеази без ГМО)
Други съставки: сода, натриев хидрогенкарбонат, силикат, натриеви соли на лимонена киселина, лимонена киселина – страничен продукт от производството на меласа, растителни глицериди на мастни киселини, оризово нишесте (предпазва барабана от предотвратява оцветяването и омекотява водата), екстракт от липов цвят

* от контролирано биологично земеделие.

Сподели с приятели

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Почистващ препарат за цветно пране Almawin органично 1кг“