24739929_10203781344291121_739521844_o

Парфюм Acorelle Vanillia Blossom с усещане за комфорт 50мл.

66.00лв.

Парфюмът Vanilla Blossom е 100% натурален, успокоява и балансира, носи усещане за комфорт и защита, с нотка на Пачули за по-ориенталски аромат.
Отприщва силата на балсамова смола от дървото Перу, топла Ванилия и прахообразни нотки от Мимоза, за да донесе чувство на комфорт и безопасност.

Създаден е на базата на био алкохол от пшеница, флорални води и концентрирани етерични масла.

С дълготраен и луксозен мирис, поради устойчивите върхови нотки и базата концентриран парфюм, избран за всеки индивидуален аромат. С изключителен баланс, между върхови, средни и базови нотки, като единствената му цел е да носи наслада:
• върхови нотки: Мимоза;
• сърцевина: балсамова смола от дървото Перу;
• базови нотки: Ванилия, Пачули.

Гмурнете се в Ароматерапията и открийте аромати, които Ви карат да се чувствате превъзходно!
Био парфюмите на Acorelle коригират прекомерните емоции и Ви помагат да се чувствате по-добре по естествен начин. Експертите парфюмеристи заложиха на концентрирани етерични масла – естествени есенции, които могат да се смесват за ароматерапия и освен, че имат чудесен аромат, носят позитивна енергия.

На базата на различните етерични масла, техния ефект върху съзнанието и подсъзнанието и положителните емоции, които създават, продуктите се поделят на три групи: “Успокоение”, “Тонизиране”, “Балансиране”.

Био парфюмът Vanilla Blossom се причислява към серията “Балансиране” и носи усещане за комфорт.
Съдържа ароматерапевтични етерични масла:
• балсамова смола от дървото Перу: добавя лека и нежна нотка;
• Пачули: облекчава притеснения.
Не съдържа: парабени, консерванти, химически фиксажи, нитро мускуси, животински съставки и вещества, които се натрупват биологично. Не са тествани върху животни.

Използвайте по всяко време на деня в ритъма на Вашите настроения.

За да разпръсквате повече аромат, напръскайте китките си. Кръвта тече по вените на китката и заедно с топлината на тялото, съчетана с уникалния аромат на кожата, ще създаде неподражаем живот на парфюма и несравним аромат.

 

Опаковка: 50 мл. + 10 мл.

Опаковката е от рециклирана хартия.

Сподели с приятели

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Парфюм Acorelle Vanillia Blossom с усещане за комфорт 50мл.“