51018138_398625637562982_8572741442777120768_n

Натурална смес за пране и почистване Езия 800гр.

10.50лв.

Натурална ръчно приготвена смес за пране и почистване ЕЗИЯ 800гр.

Чисто пране с помоща на природата

Универсална смес щадяща кожата, тъканите и природата, омекотяваща и дезодорираща. Подходяща за цветно и бяло пране. Подходяща за ръчно и машинно пране. Подходяща за всички видове тъкани. Идеална за бебешки дрешки и пелени.

Съдържание: растителен сапун от зехтин от 5 до 15%, морска нейодирана сол от 5 до 30%, хранителна сода бикарбонат от 15 до 30%, бяла хума каолин над 30%, лимонена киселина по-малко от 5%.

Не съдържа алергени, без изкуствени химически съединения, без изкуствени парфюми и аромати, без оптически избелители без фосфати и ензими. Не оставя следи по тъканите.

 

 

Сподели с приятели

Описание на продукта:

Езия е универсална смес за пране и почистване, съставена изцяло от натурални продукти с уникална формула, вдъхновена от природата и нейната сила да задоволи всички наши нужди. Чистотата е една от тях. Смес за парне и почистване Езия осигурява чисто пране, чисти съдове, чист дом и най-важното – пази заобикалящата ни среда чиста, тъй като не съдържа вредни за здравето и природата химични съединения.

Грижливо подбраните натурални съставки щадят кожата и тъканите. Хумата, от хилядолетия използвана от хората, на която се базира сместа, омекотява, дезодорира и в комбинация с другите съставки има мощно антибактериално действие, от което всеки се нуждае в домакинството си.

Натурална смес за пране и почистване ЕЗИЯ е напълно безвредна за сетивата, подходяща както за машинно, така и за ръчно пране, за миене на съдове и почистване на всякакви повърхности.

Не е тествана върху животни и производството й не оставя екологичен отпечатък, а се състои само от смесване на натурални сертифицирани съставки.

Ръчно произведена в България.

 

Прилагаме цитат на Петър Дънов относно, хумата:
„Аз имах една бяла дреха, върху която беше капнало малко олио. Какво не правихме, за да изчистим олиото. Прахме дрехата с вода и със сапун, със сода я прахме, но олиото не излезе. Най-после намазахме петното с хума, оставихме го да постои известно време и, като изпрахме дрехата, петното се махна.“

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Натурална смес за пране и почистване Езия 800гр.“