101342
zao Mineral-cooked-powder-1

Минерална печена пудра/бронзант ZAO Organic 342 Bronze Copper

50.00лв.

Минерална печена пудра/бронзант – истински клей с дискретен блясък.  Приготвен в пещ, идеален за поддържане тена на кожата през цялата година. Светъл златист мед, бронз, праскова или розово-кафяв … изберете подхождащият ви цвят според сезона. Не съдържа талк!

Тя освежава и съживява лицето бързо за перфектен равномерен тен. Кожата никога не е по-привлекателна, колкото когато е с лек топъл загар и тен. Нейният неутрален цвят е подходящ за всички тонове на кожата.  100% натурална, органична и веган. Дискретен озаряващ воал върху кожата! Може да се използва, като пудра и да се нанесе в Т-зоната и там където искаме да фиксираме кожата, като неговата текстура е много по-лека от тази на пудрата. Може да се използва, като матов бронзант и да се подчертаят скулите и горната част в косата и под брадичката. Може да се използва, като пресован минерален фон дьо тен на цялото лице, за естествен грим и визия. Дава на лицето красив кехлибарен блясък, копринено усещане, което продължава през целият ден.

Може да се използва по различни начини, в зависимост от типа кожа:

  • За комбинирана / мазна кожа, може да се използва като класическа „бронзираща пудра“, скулптуриране, структуриране и затопляне тена на лицето.
  • За уморен вид на кожата, може да замени фон дьо тена, затопля и матира тена мигновено. Нанася се с кабуки четка за по-плътно покритие или с еърбръш четка за пудра за по-леко покритие.
  • За кожи със светли тонове, е най-добре се използва като руж върху скулите, за да се проясни тена.
  • Всички типове кожа могат да използват за ретуш през целия ден.

Инструкции за употреба: Печеният бронзант е идеален за тези, които обичат летните визии със бронзов загар. Дава на лицето красив кехлибарен блясък, копринено усещане, което продължава през целият ден. За контуриране на формата на лицето си, използвайте четка за контури и приложете на избраните места .

ZAO Beauty съвет: Печената пудра/бронзант е направен да оформи части на лицето си, не се препоръчва да се нанася върху цялото лице .По-лека текстура от другите пудри в колекцията.

Няма съставки от животински произход

Индикация на типа кожа: Подходящ за всички типове кожа, включително чувствителна кожа и акне.

Сподели с приятели

Описание на продукта:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Минерална печена пудра/бронзант ZAO Organic 342 Bronze Copper“