36556351_10204508139820555_8876083914762878976_n

Шоколадово Гхи Гурме органично harmonica 250гр.

12.35лв.

Шоколадово гхи Гурме органично
Съдържание: Био кокосово гхи 50/50 (50% био кокосово масло и 50% био краве гхи), био какаови зърна, био нерафинирана тръстикова захар, инулин от агаве.

Как се прави
Кравето гхи се получава като варим бавно чисто краве масло, за да отделим белтъка и водата. Кокосово масло е филтрирано без химикали, за да премахнем аромата. От двете правим кокосовото гхи и добавяме смлени какаови зърна, тръстикова захар. Добавяме и инулин, за да се получи меката кремообразна консистенция, идеална за мазане върху тънки и не чак толкова тънки филии хляб. После бъркаме до пълно смесване на съставките и пълним в буркани. Затваряме ги със златни капачки, за да подскажем, че това е подходяща закуска за шампиони.

Шоко гхи гурме
Като малки си мечтаехме да пораснем, за да не трябва да спим следобед и за да можем да ядем течен шоколад колкото си искаме. Сега пък искаме да спим следобед, но това с шоколада го постигнахме. Как? Направихме шоко гхи гурме, което съдържа единствено кокосово масло, краве гхи, какаови зърна и сурова тръстикова захар, разбира се всичко е с биологичен произход. Истински течен шоколад с наситен какаов вкус, на който му липсва единствено чувството за вина, когато се проваляме в опитите за още-една-лъжица-и-край.

Най-подходящо е за всички, които, хем не искат да се лишават от сладостите в живота, хем знаят, че в повечето конвенционални шоколадови продукти има поне няколко причини, които изискват да ги консумираме с мярка.

Сподели с приятели

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Шоколадово Гхи Гурме органично harmonica 250гр.“