Пълнозърнесто брашно от царевица натурално
НАТУРАЛНО ПЪЛНОЗЪРНЕСТО БРАШНО ОТ ЦАРЕВИЦА

Пълнозърнесто брашно от царевица натурално 1кг ЕкоСем

3.55лв.

Пълнозърнесто брашно от царевица натурално мляно на каменна мелница, благодарение на което в зърното се запазват всички витамини, ензими, минерали и фибри, правещи брашното напълно натурално и здравословно.
Без изкуствени добавки.
Пухкава, фино смляна структура.

Разфасовка: 1кг
Производител: ЕкоСем

Сподели с приятели

Описание на продукта:

Пълнозърнесто брашно от царевица натурално 1кг ЕкоСем
Пълнозърнесто брашно от царевица натурално мляно на каменна мелница, благодарение на което в зърното се запазват всички витамини, ензими, минерали и фибри, правещи брашното напълно натурално и здравословно.
Без изкуствени добавки.

Пухкава, фино смляна структура.
Подходящо за приготвяне на всякакъв вид диетични печива, хляб, сладкиши и други тестени изделия. При приготвянето на хляб, обикновено не се използва самостоятелно, а в комбинация с пшенично брашно, в пропорции до 50%. Особено подходящо за качамак и панировки.
Характеристики на смляното на каменна мелница пълнозърнесто брашно от царевица
За нашето пълнозърнесто брашно използваме специален високопротеинов сорт царевица, който сами отглеждаме на нашите ниви край с. Стамболово. Брашното е смляно на каменна мелница благодарение на което в зърното се запазват всички витамини, ензими, минерали и фибри, правещи брашното напълно натурално и здравословнo. Нашето пълнозърнесто брашно съдържа всички съставни части на зърното – ендосперм, зародиш и обвивка, в пропорциите които им е отредила природата, и всички витамини, минерали и фитонутриенти които се съдържат в тях. Нищо не се премахва, нито се добавя.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пълнозърнесто брашно от царевица натурално 1кг ЕкоСем“