Оцет от малини Лидия

Оцет от малини Лидия органичен 250мл.

4.65лв.

100% натурален, нефилтриран, непастьоризиран оцет от малини, в който са запазени всички полезни качества на плода

 Състав: БИО малини, БИО захар, вода
Разфасовка: 250 мл.
Произход: България
Сподели с приятели

Описание на продукта:

Оцет от малини Лидия органичен 250мл

Оцет от малини Лидия е натурален, нефилтриран, непастьоризиран, в който са запазени всички полезни качества на плода.  Изработен е от Био малини – плод чрез оцетно-кисела ферментация. Не съдържа консерванти, оцветители и добавки.

Появата на утайка е естествен процес на самоизбистряне. Да се раклати преди употреба!

Богати на витамини, антиоксиданти и фибри, малината е вкусен плод с много здравословни ползи. Малините имат висока концентрация на елагова киселина, фенолни съединения, които предотвратяват рака, като прекратяват растежа на раковите клетки и образувания. Освен това помагат при отслабване и в грижата срещу стареене на кожата. Като подобряват имунната ви система, тези плодове всъщност се грижат за цялостното ви здравословно състояние. Малините съдържат забележителни количества полифенолни антиоксиданти, като антоциали – пигменти, които са свързани с оптимална защита на здравето. Тези плодове имат високо съдържание на диетични фибри. Малините са едни от растителните храни с най-висок ранг на влакна. От цялото съдържание на малините, фибрите съставляват около 20% от теглото на плодовете.

Малините са отличен източник на витамин С, манга и диетични фибри. Те са също така богати на витамини от група В, фолиева киселина, мед и желязо. Този плод има най-високо съдържание на антиоксиданти сред всички други. Това се дължи на високата концентрация на елагова киселина, антицианиди, галска киселина, кверцетин, цианиди, катехини, пералгоноиди, каемферол и силицилова киселина.

 Състав: БИО малини, БИО захар, вода
Разфасовка: 250 мл.
Произход: България

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Оцет от малини Лидия органичен 250мл.“