Преглед на количката „Балсамов оцет с нар органичен byodo 250мл.“ е добавен във вашата количка.
Оцет от бъз Лидия органичен 250мл

Оцет от бъз Лидия органичен 250мл.

5.60лв.

100% натурален, нефилтриран, непастьоризиран оцет от бъз, в който са запазени всички полезни качества на плода

 Състав: БИО бъз, БИО захар, вода
Разфасовка: 250 мл.
Произход: България
Сподели с приятели

Описание на продукта:

Оцет от бъз Лидия органичен 250мл

Оцет от бъз Лидия е натурален, нефилтриран, непастьоризиран, в който са запазени всички полезни качества на плода.  Изработен е от Био бъз – плод чрез оцетно-кисела ферментация. Не съдържа консерванти, оцветители и добавки.

Появата на утайка е естествен процес на самоизбистряне. Да се разклати преди употреба!

Бъзът се причислява към групата на суперплодовете. Целебните плодчета са изключително полезни за човешкия организъм. Богати са на антоцианови съединения, които неутрализират свободните радикали, съдържат и много пектин и целулоза. Тези качества на черните топченца спомагат за извличане на тежки метали и радиоактивни изотопи от организма. Когато се обработват и съхраняват правилно, витамините в тях се запазват.Ние запазваме в оцета всички полезни съставки. Плодовете са богати на микроелементи и минерали, от които организмът се нуждае особено през зимата, когато тези полезни вещества не достигат в храната ни. Ценната билка е подходяща за всички възрасти и спокойно може да се прилага дори в разгара на простудно заболяване, тъй като има свойството да предизвиква изпотяване и да сваля високата температура.

Чудодейните черни плодчета през зимата са едно от най-добрите природни средства при лечение на анемии. Освен това са незаменим имуностимулатор, повлияват положително сърдечната дейност и спомагат за понижаване на кръвното налягане. През последните 60 години са проведени над 800 клинични и лабораторни проучвания, които изследват лечебните свойства на бъза. Интересен факт е, че плодчетата на черния бъз са особено богати на антициани, което пък спомага за мощната антиоксидантна активност на черния бъз: 3,5 пъти по-висока от тази на витамин Е.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Оцет от бъз Лидия органичен 250мл.“