37401903_10204565140205529_6422191566084898816_n

Гхи краве пречистено масло 250гр.

15.30лв.

Гхи краве пречистено масло

Съставки: 100% чисто натурално сметаново краве масло, термично обработено.

Подходящо за директна консумация, готвене пържене, сладкарски изделия и печива, козметични цели и лекуване

Гхи е един от основните продукти във Ведическа култура. В Индия от хилядолетия Гхи е считано за храна, лекарство, козметика; незаменим елемент от всеки един празник, фестивал или богопочитание.
Гхи съдържа мастно разтворими витамини A, E и K и незаменима линолеова киселина. Действа благоприятно на храносмилането и ускорява метаболизма, способства цялостно изчистването на организма от токсини и шлаки на фино клетъчно ниво.
Златно-натурално и божествено на вкус ГХИ (краве пречистено масло), направено от прясно, натурално българско сметаново краве масло по класическа ведическа рецепта, с чиста любов, смирение и преданост.
Суровината идва директно от фермата в рамките на 1-2 дни след нейното производството. След получаването на маслото, то веднага се преработва на Гхи и се пакетира в стъклена опаковка. Правят се сравнително малки партиди, за да се осигури най-високото качество. Всичките процеси на производство са ръчни. Това позволява да се произведе Гхи с “домашно” качество, внимание и специално отношение.

Сподели с приятели

Описание на продукта:

Златно-натурално и божествено на вкус ГХИ или краве пречистено масло, направено от прясно, натурално българско сметаново краве масло по класическа ведическа рецепта, с чиста любов, смирение и преданост.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Гхи краве пречистено масло 250гр.“