25319982_10203809065744140_1634691106_o

Грах фин органичен 350гр.

3.65лв.

Фин грах органичен

Съставки: органична грах, вода и морска сол.

Сертифициран продукт от биологично земеделие.

Грахът е растение от семейство Бобови. Отглежда се като домашна култура и е любима храна за много хора по целия свят. От ботаническа гледна точка растението всъщност е плод, но в кулинарията се използва като зеленчук. Зеленият грах е много богат източник на витамин С, витамин К, манган, диетични фибри, фолати итиамин (витамин В1).Той е също съдържа в състава си витамин А, фосфор, витамин В6, протеини, ниацин,магнезий, рибофлавин (витамин B2), мед, желязо, цинк и калий. Грахът съдържа и голямо количество фолиева киселина.

Зеленият грах подпомага здравината на костите. Източник е на витамин К, фолиева киселина и на витамин B6. Те помагат да се намали рискът за остеопороза.
Фолиевата киселина и витамин B6 в зеления грах са подпомагащи сърдечно-съдовата система, а витамин К подпомага съсирването на кръвта.

Зеленият грах е една от основните храни, която трябва да приемата, ако се чувствате често уморен. Това е така, защото той осигурява хранителни вещества, които подпомагат енергопроизвеждащите клетки и системи на тялото.
Зеленият грах съдържа тиамин-витамин В1, Витамин С, витамин В6, рибофлавин-витамин В2 и ниацин-витамин B3, желязо и минерали.

Произход Германия.

Категория: Етикет:
Сподели с приятели

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Грах фин органичен 350гр.“