KOMPLEKT

АГНЕШКИ КОМПЛЕКТ ЗА ДРОБ СЪРМА ОТ ПАСИЩНО АГНЕ 1кг Ферма Огражден Петрич

11.80лв.

АГНЕШКИ КОМПЛЕКТ около 1кг.

Доставете си удоволствето да си направите в домашни условия обичаното от много българи традиционно ястие дроб сърма. Агнешкия комплект е суров.

Състав: агнешки бял дроб, черен дроб, сърце

ПАСИЩНО ОТГЛЕЖДАНЕ

Храненето на агнетата с трева от пасищата позволява естествен прираст, или точно обратното на интензивното угояване с концентрирани фуражи и смески. По-този начин те надават бавно и качеството на месото им е в пъти по-добро от интензивно угояваните животни. Месото от пасищно отглеждани животни е богато и на витамин Е (4 пъти по-високо съдържание), витамин B, бета каротин, калций и магнезий.
Още повече, хранените на паша животни съдържат правилното съотношение на ОМЕГА 3 към ОМЕГА 6 в месото си. Така ОМЕГА 3 е напълно усвояемо при консумация на месо от пасищно отгледани животни.
Месото, което поръчате е с гаранция за качество и пристига прясно до Вашата трапеза всеки път. Ние гарантираме винаги чисто и прясно месо, защото контролираме целия процес на отглеждане, транжиране и доставка. Така Вие получавате един неповторим продукт – чисто месо от пасищно отглеждани животни.

Сподели с приятели

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „АГНЕШКИ КОМПЛЕКТ ЗА ДРОБ СЪРМА ОТ ПАСИЩНО АГНЕ 1кг Ферма Огражден Петрич“