72194410_527353324730953_4889936144713646080_n (1)

Плътен мед от Рапица биологично чист 980гр. Bulkan Honey

12.35лв.

Съдържа ценни витамини и минерали, които укрепват организма при костни, ставни и стомашно-чревни проблеми (лош холестерол), както и хора, страдащи от астматични заболявания.

Състав: 100% пчелен мед

Сподели с приятели

Описание на продукта:

Както обикновено, на Bulkan му било скучно и тясно вкъщи. И както обикновено в такива случаи, решил да излезе да се поразходи сред природата. Там винаги се чувствал като у дома – уютно и спокойно.

Докато се разхождал в гората, една пчела се спряла на ръката му да го поздрави. За разлика от това, което бихме направили аз или Вие, Bulkan не изгонил пчелата. Напротив, оставил я да си лази спокойно и безгрижно по него и даже започнал да и споделя своите преживявания със семейството, в службата. Унесен в разговора, едва след часове Bulkan усетил, че пада здрач и се запътил обратно към вкъщи. А пчелата като верен другар го изпратила до самата врата.

На следващия ден Bulkan пак излязъл на разходка. Отворил вратата, а пред нея – рояк пчели. Малката пчеличка от предишния ден била довела цялото си семейство. Така Bulkan започнал всеки ден да прекарва часове в гората с пчелите. И те ставали все повече и повече. Защото с добротата и искреността си Bulkan спечелил тяхното доверие и приятелство.

И така с времето пчелите заобичали Bulkan, а и той не можел без своите верни и истински приятели плечите.

Един ден той се замислил как да им се отблагодари за приятелството. Силно мотивиран, Bulkan решил да им направи дом!

Ден след ден в двора на Bulkan започнали да се появяват невероятно красиви и спретнати пчелни кошери, изковани с толкова обич и внимание. Пчелите, изумени от добрината на Bulkan и доволни с новите си къщи, започнали да произвеждат прекрасен ароматен мед в жест на благодарност към Bulkan. А и от щастие!

Ето така се появил медът на Bulkan – от любов към природата и като плод на истинско приятелство и непоклатимо доверие.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Плътен мед от Рапица биологично чист 980гр. Bulkan Honey“