26655205_10203896509130170_1591470309_o

Бамбукова четка за зъби Nordics

6.75лв.

Четка за зъби

Постоянно се страраем да обогатяваме асортимента в Домашница с нови продукти, които чрез природата се грижат за нас, изключват ни от матрицата на заспалото мислене, освобождават енергията и ни завръщат към корените на естествения и свободен природен живот.
Сега новото попълнение са бамбукови, био разградими четки за зъби Nordics Oral Care, които са изработени изцяло от естествени материали, с ергономична, удобна и стилна дръжка и с нежни косъмчета, които нежно почистват в дълбочина нашите зъби, без да нараняват венците. Четките са и удобно опаковани в био разградима опаковка и са и чудесен и стилен подарък, особено в допълнение с бамбуковия кейс за четка за зъби, който е идеален за път или банята у дома.
Самият бамбук е един от най-добрите материали за банни и кухненски принадлежности, тъй като той не задържа влага и не създава повод за бактерии и плесен.
Лично ние от доста дълго време използваме бамбукови четки и защото са и красиви, приятни за погледа, когато ги погледнеш у дома с усещане за диви и непознати места.
И в допълнение от Нордикс са ни предложили за цялостна грижа паста за зъби с кокос и мента. Нямаме търпение да и се насладим!

Сподели с приятели

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Бамбукова четка за зъби Nordics“