Как да поръчам?

Как да поръчам?

РЕГИСТРАЦИЯ В САЙТА

За да направите поръчка от domashnica.com е необходимо, но не задължително да се регистрирате в сайта. Въведете име, парола, актуален адрес за доставка и телефон за контакт. Редактиране на предоставените данни може да се направи по всяко време чрез опция “Адреси” в меню “Моят Профил”. Ако вече сте регистрирани, моля влезте с име и парола в меню “Моят Профил”. В случай, на пазаруване без регистрация е необходимо при всяка поръчка да се предоставят лични данни за контакт и адрес за досатвка.

Минималната сума за поръчка от онлайн магазин “Домашница” за е 30лв. Поръчки под обявените минимални стойности няма да бъдат изпълнявани.

ПЛАЩАНЕ

Можете да платите, закупените от Вас продукти по следните начини:

  • наложен платеж: в брой на куриера или служителя на нашата фирма при получаване на стоката

Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, се задължава да заплаща продажната цена на закупената от него стока, както и пощенските или транспортните разходи, невключени в тази цена, свързани с нейната доставка, в срок не по-късно от 3 работни дни от изтичане на срока по чл. 14, ал. 4. от ЗЗП.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Ще получите e-mail с потвърждение за поръчката, както и e-mail, когато тя бъде изпратена.
Срокът за доставка на поръчката е от 1 до 3 работни дни и зависи от наличността и доставката до нас от производителя на дадения продукт. При телефонния разговор за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете допълнително информирани от наш служител.