Демонстрация на органична козметика Rodolphe&Co и Zao make up

Природна грижа за нашата красота! Това е органичната козметика, която не само подчертава, но и подхранва кожата и косата с помощта на изцяло природни масла.
Два бранда- един цялостен резултат от съвместната работа на италианската декоративна козметика ZAO organic makeup-Bulgaria и френската професионална линия за коса Rodolphe&Co. – organic hair cosmetics Bulgaria.
Заповядайте да се докоснете до тези две нежности, да получите професионален и индивидуален съвет, както и да научите много информация относно това, защо да избираме органична козметика, как да разкриваме заблудите, които етикетите носят и с какво конвенционалната козметика е вредна за нас и нашето семейство.
Защото когато фон дь тенът не запушва порите, а подхранва кожата и премахва несъвършенствата, червилото е постоянен балсам за устните, а шампоанът не съдържа отровни химикали и придава постоянен бласък на косата- тогава красотата е естествена и постоянна 😉
Потвърдете Вашето участие във фейсбук или на телефон 0879267414 и заповяайте на 24ти май събота от 13ч в магазин Домашница!
София, кв. Борово, ул. Света Марина 33
(успоредна на Топлофикация)

 

Сподели с приятели